Nekretnina | Izdavanje Stanova | Beograd


Pretraga po šifri


Izdavanje

Dobrodošli u Beograd!
Beograd je glavni grad Republike Srbije, uzdize se nad uscem Save u Dunav i zauzima centralnu poziciju u jugoistocnoj Evropi, što mu daje jedinstven polozaj u evropskom okruzenju. Dve medjunarodne plovne reke, medjunarodni aerodrom, ukrštanje panevropskih koridora broj 10 i 7, veza sa glavnim zeleznickim pravcima i cetiri zeleznicke stanice, cine Beograd glavnim komunikacionim i logistickim cvorištem regiona. Povezujuci Evropu i Istok vekovima, sazimajuci razlicite kulture i civilizacije, Beograd je odavno dobio epitet "kapija Istoka, vrata Zapada".
 Danas je Beograd veliki industrijski, komercijalni, turisticki, kulturni, obrazovni i politicki centar i znacajno trzište od preko 1,7 miliona stanovnika. Istinski kapital Beograda je njegovo obrazovano stanovništvo, spremno za prihvatanje i primenu novih tehnologija, otvoreno za ucenje stranih jezika, kao ni u jednoj zemlji u regionu. Još jedan od kvaliteta radne snage je, osim kvalifikacija, i njena konkurentnost i visoka produktivnost.
 Klima Beograda pripada prelazu iz kontinentalne u umereno kontinentalnu, što znaci da se poznaju i sva cetiri godišnja doba. Tokom zime, a neretko i u jesen, cesta pojava je izrazito jak jugoistocni vetar zvani Košava, koji duva iz predela Afrike, preko Sredozemlja i naših prostora prema Madjarskoj. Duzina trajanja Košave je uglavnom tri do sedam dana. Zimske temperature se najcešce krecu izmedju -5 i +2 stepena Celzijusa. Sa druge strane leta su veoma topla i ziva u termometru ide i preko trideset stepeni.

Popularni stanovi na duži period

Kuća se sastoji od podruma, prizemlja, prvog sprata i drugog sprata. - Podrum: sauna+kotlarnica+kupatilo za poslugu; - Prizemlje: veliki dnevni boravak+trpezarija+kuhinja+kupatilo; - Prvi sprat: tri odvojene sobe+ dva kupatila+2 velike terase, - Drugi sprat: tri odvojene sobe+kupatilo+velika terasa. U dvorištu postoji: - garaža - letnjikovac sa roštiljem okružen zelenilom. - Zatvoren bazen+kupatilo+svlačionica+kuhinja sa trpezarijom. Bazen poseduje grejače za vodu tako da može da se koristi u toku cele godine. - Postoji centralna klima u kući (Kompresor se nalazi u dvorištu a izduvne jedinice se nalaze u svakoj sobi) - Grejanje može biti po želji i to na: a) struju b) naftu c) gas
Šifra: 88858


BEOGRAD - IZDAVANJE
Lokacija: DEDINJE
Tip: Kuća
Kvadratura: 620m2
Grejanje: Centralno grejanje
Nameštenost: Prazan
Cena: 4000 €
Design and programming studio Misoni