Vasa potraznja | Nekretnine | Beograd


Pretraga po šifri


Izdavanje

Dobrodošli u Beograd!
Beograd je glavni grad Republike Srbije, uzdize se nad uscem Save u Dunav i zauzima centralnu poziciju u jugoistocnoj Evropi, što mu daje jedinstven polozaj u evropskom okruzenju. Dve medjunarodne plovne reke, medjunarodni aerodrom, ukrštanje panevropskih koridora broj 10 i 7, veza sa glavnim zeleznickim pravcima i cetiri zeleznicke stanice, cine Beograd glavnim komunikacionim i logistickim cvorištem regiona. Povezujuci Evropu i Istok vekovima, sazimajuci razlicite kulture i civilizacije, Beograd je odavno dobio epitet "kapija Istoka, vrata Zapada".
 Danas je Beograd veliki industrijski, komercijalni, turisticki, kulturni, obrazovni i politicki centar i znacajno trzište od preko 1,7 miliona stanovnika. Istinski kapital Beograda je njegovo obrazovano stanovništvo, spremno za prihvatanje i primenu novih tehnologija, otvoreno za ucenje stranih jezika, kao ni u jednoj zemlji u regionu. Još jedan od kvaliteta radne snage je, osim kvalifikacija, i njena konkurentnost i visoka produktivnost.
 Klima Beograda pripada prelazu iz kontinentalne u umereno kontinentalnu, što znaci da se poznaju i sva cetiri godišnja doba. Tokom zime, a neretko i u jesen, cesta pojava je izrazito jak jugoistocni vetar zvani Košava, koji duva iz predela Afrike, preko Sredozemlja i naših prostora prema Madjarskoj. Duzina trajanja Košave je uglavnom tri do sedam dana. Zimske temperature se najcešce krecu izmedju -5 i +2 stepena Celzijusa. Sa druge strane leta su veoma topla i ziva u termometru ide i preko trideset stepeni.

Popularni stanovi na duži periodTRAŽITE NEKRETNINU U BEOGRADU?


Na ovoj strani mozete nam poslati detaljne parametre na osnovu kojih potrazujete nekretninu koju biste iznajmili. Popunite sto vise podataka kako bi Vam sto preciznije pripremili ponudu trenutno aktuelnih nekretnina za iznajmljivanje. Ako ne popunite Vase kontakt podatke ispravno necemo biti u mogucnosti da vas kontaktiramo. Na Vas poslat zahtev cemo u sto kracem roku odgovoriti.
-
0.5
1
1.5 i 2.0
2.5 i 3.0
3.5 i 4.0
4.5 , 5.0 i vise
kuca
stan
poslovni prostor
magacin
lokal
garaza
namesten
polunamesten
prazan
Mececno
3 m. unapred
6 m. unapred
12 m. unapred
iskljucivo centralno grejenje
suteren
polusuteren
prizemlje
visokoprizemlje
1   2   3   4  
5   6   7   8  
9   10   >10
Lift
Terasa
Garaza
CATV / SATV
Poslednji sprat
Internet (Cab./ADSL)
Telefon

       

Design and programming studio Misoni